My Sweet Memory

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 18 October 2010

Bedung Bayi

Setelah dekat 1 bulan menjelajah blog, forum dan sbgnya... akhirnya saya telah terpedaya dengan ke-cute-tan bedung ini...


dan ini





dalam masa 2 hari je saya terus tersms penjual menanyakan ttg bedung ini, si penjual pulak baleh reply sms dengan mengatakan tinggal stok last...cepat2 saya minta simpankan untuk baby saya...kih-kih... saya telah bank in kan hari Sabtu pagi, tp baru dpt dipos hari Ahad petang, sbb penjual tu kata dia nak balik kg hari Sabtu tu... hari ni Isnin... saya dah cek kat poslaju tracking, pun record masih not found.... gundah gulana dibuatnya saya...

Sabar-sabar esok lusa sampailah tuh...

No comments: