My Sweet Memory

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 28 July 2010

Sesak Nafasku


Hari ni saya dah dalam minggu ke-20 usia kehamilan saya. Maksudnya dah masuk 5 bulan la ni tinggal lagi 4 bulan untuk menunggu masuk labour room. Takutnyeee.

Simptom2 yang x best saya alami sekarang ialah : sesak nafas n kurang darah, hb saya 11.2 aje tu sedangkan saya baru 20 minggu, sok-sok kalo dah makin besor perut ni...takut makin rendah lagi jika x makan kerang dan hati ayam banyak2, kalo x, nanti saya kene anemia. Kalo kerang tu boleh lagila...kalo hati ayam ni memang fail la.

Oleh kerana sesak nafas sekarang ni...mood nak buat kerja memang down...kerja ade ni...tp x leh wat kerja... so nila masanya saya nak berfb dan berblog... itu pun sebab nak habiskan masa sementara tunggu rehat, harap2 naik rehat karang keadaan nafas saya akan beransur stabil hendaknya. Amin...
Kalo la dapat pergi tempat mcm ni kan best... hati akan jadi tenang...

Okla...saya x boleh lame ni,,, duty saya untuk menjemput puteri saya balik dari sekolah dah sampai masa. Ade masa nanti saya update lagi...

Wasalam..