My Sweet Memory

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 7 November 2010

Shopping Barang Baby

Akhirnya hari yang ditunggu telah pun tiba... hari untuk memperabih wet gaji lor... seteret to de poin la ye... baby item yg dibeli ialah :

  1. baju l/s - 2 psg ( 1 warna krim - pupp wink, 1 lg ade pic bee - anakku )
  2. baju s/s - 1 psg ( pun warne krim kuning - tollyjoy
  3. Mitten & booties - 5 set ( anakku & sunbaby )
  4. hat - 1 je ( anakku )
  5. towel - 2 elai ( pureen )
  6. small towel - 5 elai ( anakku )
  7. set manicure - 1 je ( tollyjoy)
  8. nursing pad (mama baby pye) - 6pcs (tollyjoy)

Rasenya tu je kot.... saya beli kat The Store Batu Pahat... dah biasa beli kat situ...dah tau tempat..ade ahti jugak nak g BP MAll tu, tapi takut x larat je kang. BAru beli kat situ je si Irfan dah merengek nak belikan mainan...pening betul.... mengganggu kosentrasi betul. kalo x mesti lebih banyak mama dia ni rembat... x boleh tahan betul tgk baby item ni kan....huh

May be ada 2nd part kot utk beli baby item... tunggu dan lihat...tapi saya rase semua cam dah complete. oooo ade lagi belum beli lah.

Baby item belum stanby ialah :

  • disposable diapers - utk bawak g sepital
  • cotton bud
  • toiletries

Bila ntah nak beli ni...adoila